Historie

Al meer dan 20 jaar actief

Ruim 20 jaar geleden begon Mehmet Gulec op bescheiden schaal in een klein atelier in Rotterdam matrashoezen en matrassen te fabriceren. Momenteel heeft Matex Trading B.V. ruim 7.000 m2 bedrijfsruimte op het industrieterrein in Zevenbergen in gebruik.

De productie van  matrassen en boxsprings is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid en mede daarom is Matex al jarenlang een gewaardeerde partner van tal van toonaangevende merken in de Nederlandse slaapindustrie. Met een eigen wagenpark van drie vrachtwagens worden de klanten dagelijks bedient door de gehele Benelux.

Missie & Visie

Missie

Matex Trading B.V. stelt zich tot doel het beste slaap- en ligcomfort toegankelijk te maken voor iedereen.

 

Visie

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en het toepassen van een mix van handmatig vakmanschap, handwerk en moderne machines slaapproducten te produceren die de basis vormen voor een goede nachtrust.

 

Kernwaarden

Deskundig

Deskundig betekent voor ons de belofte datgene wat we doen goed te doen. We werken volgens professionele standaarden, nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen, staan open voor de mening en wensen van anderen en laten ons handelen toetsen door derden.

 

Klantgericht

Klantgericht betekent voor ons dat wij in staat zijn om de behoeften, wensen en verwachtingen van onze klanten voortdurend te vertalen naar succesvolle producten.

 

Kwaliteitsgericht

Kwaliteitsgericht houdt voor ons in dat we hoge eisen stellen aan ons eigen werk en dat van anderen en voortdurend streven naar verbetering ervan.

Fabriek

Productie in Nederland

De fabriek van Matex Trading staat in Zevenbergen en beslaat ruim 7000 vierkante meter. Het predikaat “Nederlands handwerk” verzekert onze klanten en de eindgebruikers van strenge normen in de fabricage en kwaliteitscontrole.

De fabriek